Wie ben ik?

Ik ben Diana van Steenpaal. In april 2009 ben ik begonnen als freelance masseur bij Westvliet, Fitness- & Racketclub. Tevens kom ik bij mensen thuis met mijn mobiele massagetafel of -stoel.


Wat ik mooi vind om te doen, is het letterlijk en figuurlijk ‘raken’ van mensen. Ik ben lang op zoek geweest naar hoe ik dit in mijn werk kon bereiken. Masseren vond ik altijd al erg leuk en zodoende heb ik op een gegeven moment voor de ‘fun’ in 2004 een cursus Klassieke Massage gedaan. Hier heb ik mijn passie en talent voor masseren ontdekt.

Enthousiast ben ik doorgegaan en heb ik een opleiding tot Holistisch Masseur gedaan en ook Reiki 1. Na een periode van zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling zag ik kans om van mijn hobby mijn werk te maken. Sindsdien werk ik met erg veel plezier en voldoening. In 2011 heb ik een cursus Stoelmassage gevolgd bij TouchPro en een cursus Hotstone massage. In 2012 heb ik Reiki 2 gedaan. In de planning staat de cursus Bindweefsel Massage.


Visie
Ik werk vanuit een holistische visie. Dit betekent dat ik er vanuit ga dat lichaam en geest verbonden zijn. Door mijn ontwikkelde intuïtie, spirituele invalshoek, empathie en openheid bent u bij mij in goede handen.