Reacties

April 2015
Altijd heerlijk ontspannend! Aanradertje!

Mike


April 2014

Ik kom er altijd weer los en helemaal ontspannen vandaan!
Nathalie


Oktober 2011
De massage bij Diana zijn ontzettend fijn. De eerste keer dacht ik dat ze wellicht niet stevig genoeg zou kunnen masseren omdat ze een vrouw is, maar niets bleek minder waar :). Zowel een ontspannende massage als een wat pittigere massage doet ze erg goed. Je kunt zelf aangeven wat je voorkeur heeft, zodat het naar eigen wens is. Het enige nadeel van de massage is dat je aan het einde weer op moet staan als het voorbij is. Elke maand gun ik mezelf zeker 1 massage!
Natali


Juni 2011
Altijd weer een half uur om naar uit te kijken. Naast een geweldige massage, ook altijd een moment voor een goed gesprek.
Hannie


Oktober 2010
Na vol geplande dagen met dagen met werk en kinderen ben ik echt toe aan ontspanning. Als het kan combineer ik een massage met een yoga les bij Westvliet, dat is ideaal! Ik slaap dan direct goed en de spanning in mijn schouders en arm van het vele computeren is in een keer weg. Ik kan een massage van Diana iedereen van harte aanbevelen. Ze heeft het helemaal ‘in de vingers’ om aan te voelen waar haar aandacht nodig is en op welke manier ze het beste kan masseren. Dat kan per keer verschillen en is het maatwerk wat ze levert op basis van haar intuïtie. Een echte gave!
Cath


September 2010
Via een kennis ben ik bij Diana terecht gekomen Ik heb niet echt rugklachten, maar soms wel last van stressophopingen. Een ontspannende massage is dan heerlijk om bij te komen van een drukke werkweek. Ik ga 1 keer de 14 dagen en merk dat ik er iedere keer weer als herboren vandaan kom.
Duco


September 2010
Sinds 1 jaar laat ik me eens in de 14 dagen masseren door Diana. Ik ben met haar in contact gekomen doordat ik ben gaan fitnessen van mijn rugproblemen (hernia). De combinatie van fitness en massage zorgen ervoor dat ik geen klachten meer heb. Als ik bijvoorbeeld door vakantie of werk een keer de massage oversla merk ik dat direct. Ik heb dan ook korting abonnement bij Diana waarbij ik 5 keer betaal en 6 keer gemasseerd word.
Marieke